13 hrabrih djevojčica našeg hrvačkog kluba kluba ispisalo je povijest osvojivši prvi ženski naslov prvakinja Hrvatske za svoju školu i klub.Jučer je u Poreču održano finale Prvenstva Hrvatske Školskog sportskog saveza na kojem su nastupale i naše djevojčice koje su predstavljale OŠ Iver.

Nakon nekoliko sati junačkih borbi i velikog odricanja prije samog početka natjecanja cure su na kraju stale na najviše postolje i osvojile 1. mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske. Ove godine ekipa je bila u sastavu : Ivona Glavaš, Iva Čarapina, Aria Kremić, Karla Križanić, Franka Žaknić, Paulina Brodarić, Antea Topić, Rita Ćorić, Karla Cigrovski, Tia Topić, Anja Dragić, Zara Mlađan, Iva Srelar-Kuzminski.

Voditelj : prof. Miroslav Klarica

Trener : Dinko Kremić

Zahvalili bi se svim djevojčicama koje su nastupale i borile se za svoju školu, svim roditeljima koji nas vjerno prate na svako natjecanje i dočekuju nas kao velike šampione bez obzira na sjaj medalje.Hvala OŠ Iver, našoj ravnateljici i svim djelatnicima i profesorima u školi koji imaju razumjevanja za sportaše. A sada na kraju hvala svima koji su nam jučer pripremili veličanstveni doček, dostojan najvećih sporskih medalja i uspjeha… Bilo je predivno biti dio hrvačke obitelji jučer navečer u našem naselju.